Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Naj rdeče luči zasvetijo in ugasnejo tudi za vas!

F1PRO Liga
Naj rdeče luči zasvetijo in ugasnejo tudi za vas!
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
16.11.2020 04:56

Si želite dirkati in vsaj približno občutiti to kar občutijo pravi dirkači? Si želite prehitevati ali braniti svojo pozicijo in ob tem občutiti pravi adrenalin kot ga občutijo pravi dirkači formule 1?

Artur Švarc

Če si vse to želite potem vas forum www.f1pro.si vabi, da se pridružite ostalim dirkačem in sodelujete v prvenstvu F1Pro league. Dirka lahko kdorkoli, prijava je brezplačna in namen prvenstva je zgolj in samo za zabava. Uradne dirke so praktično vsako nedeljo ob 20.00 ter se trenira poljubno skozi celotni teden. Vse kar potrebujete je volan, rFactor 2 in že ste pripravljeni za dirkanje. 

F1pro.si organizira dirkanje na platformi rFactor 2, ki ima najboljšo fizikalno podlago in je najboljši približek prave simulator vožnje in je dostopen vsakemu povprečnemu človeku. Vožnja je pravi izziv, saj to ni klasična arkadna igra in je zato potrebno imeti kar dober občutek v pedalih, sicer se hitro zavrtiš, blokiraš prednja kolesa ob zaviranju ali pa letiš iz steze.

Kot se za simulator vožnje spodobi, rFactor 2 platforma ponuja tudi kopico nastavitev avtomobila, kar naredi vse skupaj še bolj zanimivo,  saj se lahko nastavitve avtomobila prilagodijo lastnemu stilu vožnje in se s tem pridobi še kakšno desetinko sekunde.

Ne skrbite, če nimate znanja. Ostali dirkači vam bodo z veseljem priskočili na pomoč, saj je to konec koncev zabava in ne dirkanje za denar.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija