Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Sponzor Schumacherja bo tudi partner sina Micka
Mick Schumacher
Sponzor Schumacherja bo tudi partner sina Micka
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
01.03.2021 11:45

Dolgoletni sponzor Michaela Schumacherja Deutsche Vermögensberatung je potrdil, da bo še naprej podpiral sina sedemkratnega svetovnega prvaka.

Milan Klemenc

Frankfurtski Deutsche Vermögensberatung je prvič sponzoriral Michaela Schumacherja leta 1996, ko se je Nemec kot dvakratni svetovni prvak iz Benettona preselil v Ferrari. Blagovna znamka je bila sprva predstavljena na Schumacherjevi čeladi, sčasoma pa je bila vidna tudi na kapah in ostalih sponzorskih mestih. V svoji mladinski karieri v nižjih dirkaških serijah je Mick užival podporo Deutsche Vermögensberatung in to se bo nadaljevalo tudi v F1.

 

Mick Schumacher: »Deutsche Vermögensberatung, bo vedno moj prvi partner in ponosen sem, da lahko nadaljujem s tesnim sodelovanjem, ki ga je začel moj oče. Odkrito povedano, prav dotakne se me, ko vem, da je ime Schumacher že četrt stoletja v tako tesnem odnosu z Deutsche Vermögensberatung. Zaupanje in zvestoba sta zame zelo pomembna in Deutsche Vermögensberatung ter družino Pohl zelo cenim tako kot oče in vsa moja družina«.

Robert Peil, član upravnega odbora Deutsche Vermögensberatung, je dodal: »Po več kot 25 letih partnerstva z Michaelom je nadaljevanje zgodbe z Mickom nekaj, kar je za nas skoraj nekaj samoumevnega. Mick je za naših 17.000 finančnih svetovalcev, tako kot njegov oče, enak partner in vzor, ki s svojo pripravljenostjo in zagnanostjo ter prizemljenim odnosom sledi začrtanim ciljem, kar je dokaz našega več kod dve desetletji trajajočega partnerstva. Micku želimo čim več uspehov ob njegovem začetku v F1 in veselimo se, da bomo uspehe praznovali z njim.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija