Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Pourchaire bo sezono začel s pole positiona

F2 – Kvalifikacije
Pourchaire bo sezono začel s pole positiona
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.03.2021 00:16

Theo Pourchaire bo prvo dirko začel z najboljšega štartnega položaja, potem ko je bil Juri Vips diskvalificiran zaradi tehnične nepravilnosti na dirkalniku.

Artur Švarc

Vodila na dnu dirkalnika naj ne bi bila v skladu s pravili, zato je Vips ostal brez kvalifikacijskega dosežka, kar pomeni, da je novinec iz F3, Pourchaire, ki je bil 11., pa je bil promoviran na 10. mesto in bo s tem začel kot prvi na obeh sobotnih sprint dirkah po novem formatu.

Prva sprint dirka bo z obrnjenim vrstnim redom kvalifikacij, druga pa z obrnjenim vrstnim redom 1. dirke. Nedeljska glavna dirka bo enaka dosežkom na današnjih kvalifikacijah. Tam bo dirko s prvega mesta začel Džou, jutri pa prvi sprint z 10. Na kvalifikacijah smo videli tudi rdečo zastavo, ko je v zadnjem ovinku zaradi težav z elektroniko obstal Švarcman.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija