Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Bondova kaskaderka v bondovi ekipi F1

Aston Martin
Bondova kaskaderka v bondovi ekipi F1
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.05.2021 02:34

Kaskaderka iz Bondovih filmov in voznica serije W Jessica Hawkins se je pridružila ekipi Aston Martin kot voznica ambasadorka.

Urša Prosenjak

Ekipa je v izjavi za javnost pojasnila, da bo Hawkinsova s partnerji sodelovala v različnih disciplinah, podrobneje pa njenih nalog niso opisali.

Povezava med znamko Aston Martin in filmskim tajnim agentom sicer sega daleč nazaj, zdaj pa so jo s preimenovanjem ekipe Racing Point še nadgradili z dirkaško komponento.

Jessica Hawkins je sicer britanska prvakinja v kartingu ter tekmovalka v seriji W, s sodelovanjem z ekipo Aston Martin pa sledi zgledu prvakinje Jamie Chadwick, ki sodeluje z ekipo Williams.

»Ko sem imela kakšnih 10 ali 11 let so mi napovedali, da bom gotovo nekoč tekmovala v Formuli 1, vendar se to nikoli ni realiziralo,« pripoveduje Hawkinskova, ki je nekoč na stezi premagala Alexandra Albona. »A čeprav mi to ni uspelo, sem zelo ponosna na svojo pot in svoje dosežke ter na vse, kar sem prestala, da sem prišla do sem.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija