Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Soboto na vrhu začel Migno

Misano Moto3 - 3.Trening
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.09.2021 10:38

Po mokrem petku je dirkače v soboto zjutraj pozdravilo sonce.

Matic Kovačič

Tretji prosti trening, ki je bil zaradi hujšega padca Alberta Surre dve minuti pred koncem prekinjen za več minut, je na koncu dobil njegov izkušeni rojak in moštveni kolega iz ekipe Snipers Andrea Migno s časom 1:41.680. Na drugo mesto se je uvrstil zmagovalec zadnje dirke Dennis Foggia, tretji pa je bil vodilni v skupnem seštevku Pedro Acosta.

S četrtim mestom je za tri Italijane med prvimi štirimi poskrbel Niccolo Antonelli, na peto mesto se je uvrstil Acostin najbližji zasledovalec v skupnem seštevku Sergio Garcia, na šestem pa je tretji trening zaključil njegov rojak in Acostin moštveni kolega Jaume Masia.

Tik za prvo šesterico se je na sedmo mesto uvrstil Romano Fenati, na osmega se je uspel v zadnjem poskusu prebiti Darryn Binder, deveti je na koncu končal Izan Guevara, deseti pa Xavi Artigas.

Zadnja štiri mesta, ki še direktno vodijo v Q2 so si zagotovili še Stefano Nepa, Elia Bartolini, Ayumu Sasaki in Kaito Toba.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija