Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Nova dvojna zmaga za ekipo Ajo

Misano Moto2 - Dirka
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.09.2021 13:25

Oba dirkača ekipe Ajo poskrbela, da se bo o naslovu na zadnjih štirih dirkah odločalo le med njima.

Matic Kovačič

Zmagovalec 25 krogov dolge preizkušnje razreda Moto2 je postal Španec Raul Fernandez, ki je uspel preživeti zelo odločen nalet svojega moštvenega kolega v zadnjih dveh krogih. Remy Gardner se je na koncu ob velikem momentu v enajstem ovinku v zadnjem krogu moral zadovoljiti s drugim mesto, na tretje pa se je uspel prebiti Španec Aron Canet iz ekipe Aspar.

Sam Lowes se je še tretjič v zadnjih štirih dirkah uvrstil na končno četrto mesto, Marco Bezzecchi je domačo dirko končal kot peti s skoraj petimi sekundami zaostanka, Lowesov moštveni kolega Augusto Fernandez pa je bil na koncu šesti.

Manj kot sekundo za prvo šesterico se je na končno sedmo mesto uvrstil drugi odlični novinec Ai Ogura, Xavi Vierge je dirko za ekipo Petronas zaključil na osmem mestu po zelo hitrem štartu in vožnji med prvo šesterico. Fabio Di Giannantonio je prvo od dveh še preostalih domačih preizkušenj končal na devetem mestu, deseterico pa je zaključil drugi dirkač ekipe Sky VR46 Celestino Vietti.

Med dobitnike točk so se uspeli uvrstiti še Tom Luthi na enajstem mestu, Marcel Schrotter na dvanajstem, Jorge Navarro se je kljub kazni dolgega kroga zaradi neodgovorne vožnje uspel uvrstiti na končno trinajsto mesto, štirinajsti je na koncu končal Marcos Ramirez, zadnjo točko pa je osvojil Tony Arbolino za petnajsto mesto.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija