Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Toyota Supra v spomin na Paula Walkerja

Toyota
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
01.10.2021 00:21

Predelovalec Toyotinih vozil Tom's Racing in japonski portal Safari sta v sodelovanju oblikovala posebno izvedbo modela Toyota Supra v poklon tragično preminulemu igralcu Paulu Walkerju.

Urša Prosenjak

Paul Walker je bil velik ljubitelj Supre A80 in je imel v svoji lasti več primerkov tega avtomobila, med drugim tudi v beli barvi. Takšno Supro je Walkerjev lik vozil v zaključnih prizorih filma Furious 7. Prav belo mat barvo sta Tom's Racing in Safari namenila Supri A90.  Dodali so še prepoznaven zadnji spojler, podoben kot ga ima Supra A80, in 20-palčna BBS LM platišča.

Med številnimi modifikacijami je tudi nadgradnja motorja. Moč trilitrskega šestvaljnika je s pomočjo Power Boxa povečana na 420 KM.

Nekoliko je spremenjena tudi notranjost, vendar za zdaj še ni fotografij, kjer bi si jo lahko ogledali.

Tom's Racing bo izdelal samo tri primerke posebne Supre, vsak izmed njih bo stal okoli 117.000 dolarjev. Kupce bodo izžrebali med vsemi zainteresiranimi, ki lahko vozilo »naročijo« do 31. oktobra.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija