Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Prevlada ekipe Ajo se nadaljuje

Moto2 Austin - Kvalifikacije
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.10.2021 23:08

Raul Fernandez in Remy Gardner nadaljujeta s prevlado v razredu Moto2.

Matic Kovačič

Jutrišnjo 18 krogov dolgo dirko razreda Moto2 bo iz prvega štartnega mesta pričel izjemni novinec v srednjem razredu Raul Fernandez, njegov moštveni kolega Remy Gardner, ki je sicer vodil večino kvalifikacij, pa bo dirko začel iz drugega mesta, prvo štartno vrsto pa si je zagotovil še Fabio Di Giannantonio za ekipo Gresini.

Njegov rojak iz ekipe Sky VR46 Marco Bezzecchi si je s četrtim mestom zagotovil začetek druge štartne vrste, kjer bosta dirko na navdušenje domače publike začela tudi Cameron Beaubier in dirkač ekipe MarcVDS Augusto Fernandez, iz tretje štartne vrste pa bodo dirko pričeli trije novinci, kajti tja so se kvalificirali Ai Ogura, Tony Arbolino in Albert Arenas.

Tudi na začetku četrte vrste najdemo novinca, saj se je na deseto mesto kvalificiral Celestino Vietti, ob njem pa bosta dirko pričela Španca Marcos Ramirez in Xavi Vierge. Viergov moštveni kolega Jake Dixon bo dirko pričel iz pete vrste, kjer bosta štartala tudi Aron Canet in Somkiat Chantra. Iz šeste vrste pa bodo dirko pričeli Sam Lowes, Jorge Navarro in Simone Corsi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija