Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Augusto Fernandez najhitrejši

Moto2 Misano 2: 1. Trening
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.10.2021 11:54

Dirkač ekipe MarcVDS vikend začel na najboljši možen način.

Matic Kovačič

Dirkače razreda Moto2 so pričakale precej podobne razmere kot so jih imeli dirkači v razredu MotoGP. V hladnih pogojih se je najbolje znašel dirkač ekipe MarcVDS Augusto Fernandez, ki je bil s 1:48.322 najhitrejši, z drugim mestom je kar malo pozitivno presenetil dirkač ekipe Gresini Nicolo Bulega, tretji pa je tokrat bil Američan Joe Roberts na domači dirki za njegovo ekipo.

Italijanski novinec iz ekipe DynavoltGP Tony Arbolino je prvi trening zaključil kot četrti in tik pred rojakom in še enim novincem Celestinom Viettijem na petem mestu, medtem ko je dirkač ekipe Pons Hector Garzo zaključil prvo šesterico.

Drugi dirkač ekipe Sky VR46 Marco Bezzecchi se je v zadnjih trenutkih treninga prebil na končno sedmo mesto in tik pred visokoraslega belgijskega novinca Barryja Baltusa, ki je mokre pogoje na sicer večinoma ne preveč konkurenčnem okvirju NTS izkoristil za uvrstitev na končno osmo mesto. Izkušeni Nemec Marcel Schrotter je potiho prišel do devetega mesta, deseterico pa je zaključil dirkač ekipe Ajo Raul Fernandez.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija