Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Garcia do prvega pola v karieri

Moto3 Algarve - Kvalifikacije
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.11.2021 14:30

Španski dirkač ekipe GasGas z izjemnim krogom preživel pozne napade na vodstvo in vpisal prvi najboljši položaj na njegov račun.

Matic Kovačič

Jutrišnjo 21 krogov dolgo dirko razreda Moto3 bo iz najboljšega štartnega položaja pričel 18-Španec Sergio Garcia, ki je s časom 1:47.274 postavil tudi nov rekord steze. Na drugo mesto se je uvrstil najhitrejši po prostih treningih John McPhee, s tretjim pa je izjemno presenetil dirkač Husqvarne Adrian Fernandez.

Dennis Foggia se je z uvrstitvijo na začetek druge štartne vrste postavil v najboljši možen položaj, da izkoristi ponesrečeno soboto Pedra Acoste, iz druge štartne vrste pa bosta dirko pričela tudi Španca Jaume Masia in Foggiin moštveni kolega Xavi Artigas.

Tretjo štartno vrsto bodo sestavljali Darryn Binder, Niccolo Antonelli in Filip Salač, iz četrte vrste pa bodo dirko pričeli Ayumu Sasaki, Jeremy Alcoba in Izan Guevara. Romano Fenati bo dirko pričel iz pete vrste, kjer bo imel družbo Pedra Acoste in Alberta Surre. Šesto vrsto, zadnjo ki jo določa Q2, bodo tvorili Andrea Migno ter Japonca Yuki Kunii in Tatsuki Suzuki.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija