Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Fernandez z rekordom steze do pola

Algarve Moto2 - Kvalifikacije
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.11.2021 17:10

Letošnja dominacija ekipe Red Bull KTM Ajo se nadaljuje tudi na predzadnji dirki sezone.

Matic Kovačič

Jutrišnjo 23 krogov dolgo dirko razreda Moto2 bo iz najboljšega štartnega položaja pričel Raul Fernandez, ki je s časom 1:42.101 postavil tudi nov rekord steze. Na drugo mesto se je uvrstil njegov moštveni kolega in vodilni v skupnem seštevku Remy Gardner, medtem ko je na tretje mesto osvojil Fabio Di Giannantonio.

Aron Canet je kljub poznemu padcu osvojil končno četrto mesto, kar ga je uvrstilo tik pred petega Augusta Fernandeza, zadnje mesto v drugi štartni vrsti pa si je pridirkal ameriški novinec Cameron Beaubier. Na začetek tretje štartne vrste se bo postavil Marco Bezzecchi, v isti vrsti pa bosta dirko pričela še Britanec Sam Lowes in Japonec Ai Ogura.

ÄŒetrta štartna vrsta bo povsem v španskih barvah, saj jo bodo tvorili Jorge Navarro, Xavi Vierge in Hector Garzo, peto pa Beaubierjev moštveni kolega Marcos Ramirez, italijanski novinec Celestino Vietti in izkušeni Nemec Marcel Schrotter. Iz šeste štartne vrste pa se bodo v dirko pognali Hafizh Syahrin, Stefano Manzi in Albert Arenas.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija