Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Montoya se še enkrat vrača na Brickyard

Indy 500
Montoya se še enkrat vrača na Brickyard
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
12.01.2022 01:00

McLaren bo tudi letos na sloviti dirki Indy 500 nastopil s stremi dirkači, eden od njih bo prav legendarni Juan Pablo Montoya.

Artur Švarc

Kolumbijec, ki je po karieri v F1 nadaljeval na drugi strani oecana, je dirko za 500 milj Indianapolisa dobil dvakrat – 2000 in 2015. 46-letni Montoya je z Arrow McLarnom lani osvojil 9. mesto, Patricio OWard pa je bil četrti. Felix Rosenqvist je bil 27. Trojica bo kot rečeno nastopila tudi letos.

 

»Veselim se še ene vrnitve v Indianapolis z Arrow McLarnom in še enkrat nastopim na dirki, ki ma v mojem srcu posebno mesto. Že lani sem z ekipo nabiral izkušnje in se veselim nadgradnje napredka, ki smo ga dosegli lani. Mislim, da imamo lepe možnosti za rezultat v ospredju in zmago.«

Zak Brown, prvi mož McLarna, dodaja: »Počaščeni smo, da bo Juan Pablo še eno leto z nami v Indianapolisu. Juan Pablo je inštitucija motošporta z dvema zmagama tu in mnogimi zmagami za McLaren v F1.«

ČASI
Krogov
Hitrost
Interval
Zaostanek
Čas
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija