Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Sam bi ravnal drugače

Herbie Blash
Sam bi ravnal drugače
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.02.2022 00:31

Novopečeni svetovalec direktorjev dirke, 73-letni Herbie Blash, bi lanski Abu Dabi rešil drugače.

Artur Švarc

Vemo, da je Masi podlegel pod pritiskom in poskrbel za en krog dirke mimo pravil s 40 krogov mlajšimi gumami za kasnejšega svetovnega prvaka. No, Herbie Blash bi sam storil drugače.

 

Blash je v blogu Petra Windsorja povedal, da bi sam izbral rdečo zastavo, pustil, da v miru pospravijo Latifijev dirkalnik in potem bi imeli pet krogov sprint dirke pod enakimi pogoji. Blash je vseeno na Masijevi strani in razume, da se pod pritiskom Masi ni mogel spomniti boljše ideje.

Windsor je vprašal Blasha, kje in kako je doživel te zadnje kroge.

»Zelo mi je žal tako za Michaela kot Lewisa. Dejansko sem bil na Barbadosu in dirko gledal s prijatelji in nisem bil pod pritiskom in ko sem videl razbit dirkalnik, sem pomislil, idealna priložnost za rdečo zastavo in fantastično sprint dirko.«

Blash pa vseeno omeni, da ni nujno, da bi to tudi storil: »Bi tako ravnal, če bi bil v Abu Dabiju? Ne vem, tu sem bil s prijatelji, tam pa je bil Michael pod izjemnim pritiskom.«

ČASI
Krogov
Hitrost
Interval
Zaostanek
Čas
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija