Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Prvo dirko nove sezone F2 je dobil Nizozemec Richard Verschoor.

F2 - VN Bahrajna - Sprint
Prvo dirko nove sezone F2 je dobil Nizozemec Richard Verschoor.
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.03.2022 09:37

Nizozemcu je na startu uspelo prelisičiti Felipeja Drugovichaa, preživel je varnostni avto in še virtualni varnostni avto, po katerem se je nato odpeljal naprej do zmage.

Artur Švarc

Za drugo mesto sta se borila Daruvala in Ralph Boschung, slednji je na koncu celo izgubil stopničke, tako da je bil tretji Red Bullov Liam Lawson, za Boschungom pa se je na peto mesto uvrstil najboljši na štartu, Felipe Drugovich. Druga dva člana podmladka Red Bulla sta končala Vips na sedmem in Hauger na devetem mestu.

Za Verschoorja je to lepa spodbuda. 21-letni voznik je lansko sezono končal na enajstem mestu v prvenstvu Formule 2 in zdelo se je, da je zaključil kariero. Na koncu so mu kot zadnjemu vozniku v karavani F2 ponudili pogodbo pri Tridentu. Verschoor tega zaupanja v soboto popoldne ni zapravil in je ekipi pripeljal zmago na prvi dirki.

Za Verschoorja je to že druga zmaga v drugi ligi formule. V prejšnji sezoni je bil prvi na sprint dirki v SIlverstonu.

ČASI
Krogov
Hitrost
Interval
Zaostanek
Čas
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija