Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Ob povratku v Argentino najhitreje začel Foggia

Moto3 Argentina - 1. Trening
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.04.2022 14:25

Dirkač Leopard Honde najhitreje začel skrajšani in močno strjeni vikend v Argentini.

Matic Kovačič

Potem, ko je bil zaradi hudih težav z logistiko in prevozom tovora iz Indonezije dirkaški vikend v Argentini skrajšan na samo dva dni, se je v soboto zjutraj na stezi Termas de Rio Hondo vendarle začelo dogajati. Na prvem od dveh 50 minut dolgih prostih treningov razreda Moto3 je bil s časom 1:49.268 najhitrejši izkušeni italijanski dirkač Dennis Foggia, ki ga ni zmotila niti izjemno umazana steza. Na drugem mestu je zaključil Španec Izan Guevara, na tretjem pa odlični brazilski novinec Diogo Moreira.

Izkušeni Japonec Kaito Toba se je uvrstil na končno četrto mesto, peti je zaključil še en novinec, Španec Dani Holgado, sicer dirkač ekipe Ajo KTM, na šestem pa je zaključil Foggiin moštveni kolega v ekipi Leopard Tatsuki Suzuki. 

Tik za prvo šesterico se je na sedmo mesto uvrstil turški dirkač Deniz Oncu, ki je tekom treninga poskrbel za marsikateri atraktiven trenutek, saj je bil kljub zelo malo oprijema zelo agresiven tako na zaviranjih in pospeševanjih. Na osmem mestu je prvo preizkušnjo najšibkejšega razreda zaključil drugi dirkač ekipe Ajo Jaume Masia, zadnji dve mesti v prvi deseterici pa sta si razdelila Japonca Ryusei Yamanaka na devetem in Ayumu Sasaki na desetem mestu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija