Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Prevlada ekipe GasGas se nadaljuje

Moto3 Argentina - Kvalifikacije
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.04.2022 19:47

Potem ko je Guevara dobil drugi prosti trening, je na kvalifikacijah v osredje stopil njegov moštveni kolega Sergio Garcia.

Matic Kovačič

Nedeljsko 21 krogov dolgo dirko razreda Moto3 bo iz najboljšega štartnega položaja pričel španski dirkač Sergio Garcia, iz prve štartne vrste pa bosta dirko pričela še Japonec Ayumu Sasaki in Garciin moštveni kolega Izan Guevara, ki je tako dopolnil uspeh ekipe GasGas Aspar.

Na začetek druge štartne vrste se je s četrtim mestom na kvalifikacijah uvrstil italijanski dirkač Riccardo Rossi, s petim mestom je izjemno prijetno presenetil mladi avstralski dirkač Joel Kelso, drugo vrsto pa je zapolnil še španski novinec Dani Holgado.

Iz tretje vrste bodo dirko pričeli španski dirkač Xavi Artigas, italijanski veteran Andrea Migno in Japonec Tatsuki Suzuki, medtem ko bodo Diogo Moreira, Dennis Foggia in Jaume Masia tvorili četrto štartno vrsto pred začetkom dirke.

Japonca Kaito Toba in Ryusei Yamanaka ter Španec Ivan Ortola bodo dirko pričeli iz pete vrste, šesto vrsto pa bodo tvorili turški dirkač Deniz Oncu, italijanski dirkač Stefano Nepa in španski dirkač Carlos Tatay.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija