Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Za začetek na vrhu Migno

Moto3 Austin - 1.Trening
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
08.04.2022 19:11

Izkušeni italijanski dirkač prvi trening dobil z za Moto3 kar veliko prednostjo.

Matic Kovačič

Na prvem treningu najšibkejšega razreda Moto3 je bil prepričljivo najhitrejši izkušeni italijanski dirkač Snipers Honde Andrea Migno, ki je bil s časom 2:16.241 skoraj štiri desetinke hitrejši od konkurence. Za dodatno zgodnje slavje italijanske publike je s drugim mestom poskrbel Dennis Foggia na še eni Hondi, kot tretji pa je prvi trening zaključil Španec Carlos Tatay.

Za Tatayem sta se na četrtem in petem mestu zvrstila njegova rojaka Jaume Masia iz ekipe Ajo ter sotekmovalec iz ekipe Prustel GP Xavi Artigas, s šestim mestom pa je nov košček v mozaik izjemno uspešnemu začetku sezone dodal brazilski novinec Diogo Moreira.

V prvo deseterico so se uspeli uvrstiti še Španci Dani Holgado na sedmem mestu, Izan Guevara na osmem mestu, Sergio Garcia na devetem mestu in italijanski dirkač Stefano Nepa na desetem mestu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija