Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Petek Aldeguerju

Moto2 Austin - 2. Trening
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
08.04.2022 21:19

Izjemni Španec kot kaže odlično formo iz Argentine prenesel tudi v Ameriko.

Matic Kovačič

Petkovo dogajanje v srednjem razredu Moto2 je na vrhu končal 17-letni Španec Fermin Aldeguer iz ekipe Speed UP. Dolgo vodilni Tony Arbolino iz ekipe MarcVDS se je na koncu moral sprijazniti z drugim mestom, tretje pa si je ob koncu dogajanja zagotovil domačin Cameron Beaubier in poskrbel za navdušenje domače publike.

Tik za prvo trojico je petkovo dogajanje zaključil Britanec Jake Dixon, zadnji dve mesti v prvi šesterici pa sta si razdelila španska dirkača, Aron Canet iz ekipe Pons na petem mestu in Augusto Fernandez iz ekipe Red Bull Ajo na šestem mestu.

Fernandezov moštveni kolega Pedro Acosta je prvi dan dirkaškega dogajanja končal na končnem sedmem mestu, osmo mesto si je zagotovil Japonec Ai Ogura iz ekipe Honda Team Asia, deseterico pa sta ponovno zaključila dva španska dirkača, Jorge Navarro iz ekipe Pons na devetem in Albert Arenas iz ekipe GasGas Aspar na desetem mestu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija