Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Razgatlioglu z rekordom steze do pola

VN Aragonije - Superpole
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.04.2022 11:49

Ob debiju nove SCQ pnevmatike v osredju zelo majhne razlike.

Matic Kovačič

Uvodno dirko nove sezone prvenstva Superbike bo iz najboljšega štartnega položaja pričel branilec naslova Toprak Razgatlioglu, ki je s časom 1:48.267 postavil tudi nov rekord steze, ob njem pa bosta dirko pričela še Alvaro Bautista na Ducatiju in glavni Razgatlioglujev konkurent iz lanske sezone Jonathan Rea.

Popolno dominacijo Yamahe, Ducatija in Kawasakija so potrdili Michael Rinaldi, Alex Lowes in Andrea Locatelli ki bodo dirko pričeli iz druge štartne vrste, Iker Lecuona bo svojo debitantsko dirko za tovarniško ekipo Honde začel iz začetka tretje vrste, ob njem pa bosta dirko pričela Ukrajinec Ilya Mykhalchyk, ki v tovarniški ekipi BMW menja poškodovanega Michaela van der Marka, in dirkač ekipe Motocorsa Ducati Axel Bassani.

Loris Baz iz ekipe Bonovo BMW bo dirko začel iz četrte vrste, kjer bosta dirko pričela še Garrett Gerloff na GRT Yamahi in Phillip Oettl na GoEleven Ducatiju. Drugi novinec v tovarniški ekipi Honde Xavi Vierge bo dirko pričel iz trinajstega mesta, ob njem pa se bosta v dirko iz pete vrste pognala še drugi dirkač ekipe Bonovo BMW Eugene Laverty in dirkač Motoxracing Yamahe Roberto Tamburini.

Scott Redding bo debitantsko dirko za nemški BMW pričel iz začetka šeste vrste, ob njem pa bosta štartala Lucas Mahias na Kawasakiju in Luca Bernardi na Ducatiju ekipe Barni. Japonec Kohta Nozane, italijanski povabljenec Gabriele Ruiu in francoski dirkač Christophe Ponsson bodo dirko pričeli iz sedme vrste, osmo pa bodo tvorili moštvena kolega iz ekipe MIE Honda Leandro Mercado in Hafizh Syahrin ter belgijski dirkač Loris Cresson na Kawasakiju. Iz zadnje, devete vrste bo dirko pričel mladi češki dirkač Oliver Konig na še enem Kawasakiju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija