Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Sanjske kvalifikacije Camerona Beaubierja

Moto2 Austin - Kvalifikacije
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.04.2022 20:45

Dirkač American Racing Teama poskrbel za navdušenje domače publike in osvojil prvi ameriški najboljši štartni položaj po sezoni 2020.

Matic Kovačič

Ameriško preizkušnjo srednjega razreda Moto2 bo iz najboljšega štartnega položaja začel domačin Cameron Beaubier, ki je s časom 2:08.751 postavil tudi nov rekord steze v Teksasu. Iz drugega mesta bo dirko pričel vodilni v skupnem seštevku Celestino Vietti, ki je moral nastopiti tudi v prvi kvalifikacijski skupini, na tretje pa se je uvrstil Španec Aron Canet, ki je v zadnjih minutah padel in izgubil možnost postaviti še hitrejši čas.

Tony Arbolino je zgodnji padec spremenil v končno četrto mesto, ob njem pa bosta dirko iz druge vrste začela moštvena kolega iz ekipe GasGas Aspar, Albert Arenas na petem in Jake Dixon na šestem mestu. Jorge Navarro bo dirko, na kateri bo moral odslužiti kazen dolgega kroga, začel iz začetka tretje vrste, kjer bo imel družbo Fermina Aldeguerja na osmem in Sama Lowesa na devetem mestu.

Pedro Acosta se je z desetim mestom uvrstil v četrto vrsto, ob njem pa se bosta iz nje v dirko pognala še Ai Ogura in Bo Bendsneyder, medtem ko bodo peto vrsto sestavljali Marcel Schrotter, Marcos Ramirez in Jeremy Alcoba. Iz šeste vrste, zadnje ki jo določa druga kvalifikacijska skupina, bodo dirko pričeli domačin Joe Roberts, Tajec Somkiat Chantra in Španec Augusto Fernandez, ki zaradi padca ni postavil časa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija