Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Bautista v svojem svetu

VN Aragonije - Superpole Dirka
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.04.2022 11:46

Mali Španec z izjemno predstavo na 10 krogov dolgem šprintu odpihnil konkurenco.

Matic Kovačič

Zmagovalec 10 krogov dolgega šprinta, ki bo določil prve tri štartne vrste za popoldansko drugo daljšo dirko je postal dirkač Ducatija Alvaro Bautista, ki je slavil s prednostjo 5.1 sekunde in tako na svoj račun vpisal sedemnajsto zmago v karieri. Na drugem mestu je končal zmagovalec včerajšnje prve dirke Jonathan Rea, na tretjem pa je še enkrat več končal branilec naslova Toprak Razgatlioglu.

Na četrtem mestu je kratko preizkušnjo končal Michael Rinaldi, potem ko je v zadnjem ovinku izgubil mesto na stopničkah, na petem mestu je skozi cilj pripeljal drugi Yamahin tovarniški dirkač Andrea Locatelli, šesterico pa je tokrat zaključil drugi tovarniški dirkač Kawasakija Alex Lowes in tako zapolnil zadnje mesto v drugi štartni vrsti za popoldansko dirko.

Med zadnje dobitnike točk na šprint dirki so se uvrstili še Axel Bassani na sedmem in oba tovarniška dirkača Honde, Iker Lecuona na osmem in Xavi Vierge na devetem mestu ter tako potrdili sestavo tretje štartne vrste.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija