Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Bautista do druge zmage

VN Aragonije - 2. Dirka
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.04.2022 14:47

Kljub daljši razdalji na koncu zelo podobni rezultati pri vrhu.

Matic Kovačič

Zmagovalec druge daljše dirke razreda Superbike v Aragonu je postal Alvaro Bautista in tako slavil še drugo zmago v dnevu. Tudi tokrat je na drugem mestu dirko zaključil dirkač Kawasakija Jonathan Rea, še tretjič v tem vikendu pa je tretji dirko zaključil Toprak Razgatlioglu na Yamahi.

Michael Rinaldi je dirko ponovno zaključil kot četrti pred tokrat petim Alexom Lowesom, ki je tako uspel popraviti vtis po odstopu na prvi dirki, s šestim mestom pa je prvo uvrstitev med prvo šesterico v letošnji slavil mladi Italijan Axel Bassani na še enem Ducatiju.

Loris Baz na BMW-ju je drugo dirko zaključil kot sedmi, Xavi Vierge na tovarniški Hondi je v drugi daljši preizkušnji na svoj račun vpisal osmo mesto, Garrett Gerloff se je moral zadovoljiti z devetim mestom, deseterico pa je tokrat zaključil Iker Lecuona na drugi tovarniški Hondi.

Francoz Lucas Mahias na satelitskem Kawasakiju je tokrat dirko zaključil kot enajsti, dvanajsti je skozi cilj zapeljal izkušeni Irec Eugene Laverty, med dobitnike točk pa so se uvrstili še Philipp Oettl na trinajstem mestu, Roberto Tamburini na štirinajstem mestu in Ilya Mykhalchyk na petnajstem mestu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija