Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Razgatlioglu do drugega pola v sezoni

VN Nizozemske - Kvalifikacije
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
23.04.2022 11:48

Turški dirkač z izjemnim krogom dobil kvalifikacije, ki so jih zaznamovale velike razlike.

Matic Kovačič

Prvo današnjo dirko in jutrišnjo Superpole dirko razreda Superbike v Assnu bo iz prvega štartnega mesta začel branilec naslova Toprak Razgatlioglu na Yamahi, ob njem pa bosta dirko iz prve štartne vrste začela še oba tovarniška dirkača Kawasakija Alex Lowes in Jonathan Rea.

Drugi tovarniški dirkač Yamahe Andrea Locatelli bo dirko začel iz začetka druge vrste po osvojitvi četrtega mesta, iz druge štartne vrste pa bosta dirko pričela še Alvaro Bautista na Ducatiju in Garrett Gerloff na GRT Yamahi, medtem ko bodo tretjo štartno vrsto sestavljali Loris Baz na BMW-ju, Iker Lecuona na Hondi in Axel Bassani na Ducatiju.

Francoz Lucas Mahias bo dirko po osvojitvi desetega mesta začel iz četrte vrste, kjer bo imel družbo dirkačev na Ducatiju Philippa Oettla in Michaela Rinaldija, Scott Redding bo dirko pričel iz pete vrste, ob njem pa se bosta v dirko pognala tudi Hondin Xavi Vierge in drugi tovarniški BMW Michael van der Mark, ki se vrača po poškodbi.

Japonec Kohta Nozane, britanski veteran Leon Haslam in mladi italijanski dirkač Gabriele Ruiu bodo dirko začeli iz šeste vrste, iz sedme pa bodo dirko pričeli Leandro Mercado, Christophe Ponsson in Hafizh Syahrin. Iz osme, zadnje vrste, bodo dirko začeli Roberto Tamburini, Oliver Konig in Luca Bernardi, ki na kvalifikacijah ni postavil časa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija