Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Tanak bližje Rovanperi

WRC Hrvaška – 2. dan dopoldne
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
23.04.2022 17:02

Vodilni po petku, Kalle Rovanpera, je s predrto gumo izgubil lep del prednosti pred Tanakom.

Artur Švarc

Rovanpera je dan začel z minuto in 23 sekundami prednosti, a je na 11. preizkušnji prebil gumo in izgubil več kot minuto. Pred popoldanskim delom bo Finec imel 16,8 sekunde prednosti pred Tanakom.

Tanak je tako v igri za zmago, potem ko je preskočil na drugo mesto, Neuville, drugi po petku, pa je pokasiral kazen ene minute zaradi prehitre vožnje na običajnih odsekih s prometom. Tretji je Breen s Pumo, ki zaostaja 57,8 sekunde za Rovanpero, pred Neuvillom na četrtem mestu, ki je dobil zadnjo dopoldansko preizkušnjo.

Organizatorji so morali odpovedati prvo jutranjo preizkušnjo, potem ko je Solberg zletel s ceste v drevje, njegovega Hyundaia pa so zajeli plameni. Solbergov odstop pomeni, da je peti zdaj Evans pred Kacuto na šestem mestu. Novak je po dopoldanskem delu sobote 29., Peljhan pa 31.

ČASI
Krogov
Hitrost
Interval
Zaostanek
Čas
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija