Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Dvojno veselje za ekipo Aspar

Moto3 Jerez - Kvalifikacije
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.04.2022 13:32

Guevara in Garcia poskrbela za sanjsko soboto za ekipo Aspar v razredu Moto3.

Matic Kovačič

Nedeljsko 22 krogov dolgo dirko razreda Moto3 bo iz najboljšega štartnega položaja začel dirkač ekipe Aspar Izan Guevara, moštveni uspeh je z drugim mestom dopolnil moštveni kolega Sergio Garcia, na tretje mesto pa se je v zadnjem poskusu uspel prebiti dirkač ekipe Ajo Jaume Masia.

Dennis Foggia se je v zadnjem poskusu uspel prebiti na končno četrto mesto, iz tretjega je na končno peto mesto padel turški dirkač ekipe Tech3 Deniz Oncu, drugo štartno vrsto pa je zapolnil še en španski dirkač Xavi Artigas.

Ayumu Sasaki, Riccardo Rossi in Diogo Moreira bodo tvorili tretjo štartno vrsto, medtem ko se bodo iz četrte štartne vrste v dirko pognali Carlos Tatay, Scott Ogden in Ryusei Yamanaka. Izkušeni italijanski dirkač Andrea Migno je na kvalifikacijah razočaral in bo dirko začel šele iz pete štartne vrste, kjer bosta ob njem dirko začela tudi novinca Joel Kelso in Ivan Ortola. V šesto štartno vrsto se bodo pred začetkom dirke postavili David Salvador na Husqvarni, italijanski novinec Matteo Bertelle na KTM-u in izkušeni japonski dirkač Kaito Toba, ki ni postavil časa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija