Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Ogura do prvega pola v srednjem razredu

Moto2 Jerez - Kvalifikacije
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.04.2022 16:51

Japonec osvojil svoj šele drugi najboljši štartni položaj v dirkaški karieri in prvega, odkar nastopa v razredu Moto2.

Matic Kovačič

Dirko srednjega razreda Moto2 v Jerezu bo iz prvega štartnega mesta, potem ko je uspel postaviti čas 1:41.289, začel japonski dirkač ekipe Honda Team Asia Ai Ogura, ob njem pa bosta iz prve štartne vrste začela tudi moštvena kolega iz ekipe MarcVDS, Tony Arbolino na drugem in Sam Lowes na tretjem mestu.

Kljub temu da je v nedeljo ob padcu na dirki v Portimau utrpel zlom leve roke, se je s herojsko predstavo Aron Canet uspel kvalificirati na končno četrto mesto, njegov rojak iz ekipe Speed UP Fermin Aldeguer bo dirko začel iz petega mesta, šesterico pa je dopolnil vodilni v skupnem seštevku Celestino Vietti.

Ogurin moštveni kolega Somkiat Chantra bo dirko začel iz tretje štartne vrste, kjer bo dirko začel tudi Bo Bendsneyder na osmem in Augusto Fernandez na devetem mestu, medtem ko bodo Pedro Acosta, Jake Dixon in njegov moštveni kolega Albert Arenas tvorili četrto štartno vrsto.

Jorge Navarro se je kljub poškodbi kolena uspel uvrstiti na začetek pete vrste, ob njem pa bosta dirko začela zmagovalec dirke v Portimau Joe Roberts in argentinski novinec Gabriel Rodrigo, šesto štartno vrsto pa bodo tvorili italijanski dirkač Lorenzo Dalla Porta, belgijski najstnik Barry Baltus ter izkušeni Nemec Marcel Schrotter.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija