Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

9. Alfafest 2022 z rekordno udeležbo

9. Alfafest Brkini
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.05.2022 01:23

Vrnitev v normalno življenje je pripeljala v Knežak, kjer je bil letos zbor Alfafesta, kar 110 italijanskih lepotic in 200 lastnikov in ljubiteljev.

Marko MM

Prvi del panoramske vožnje je peljal po znamenitih šembijskih ovinkih v Ilirsko Bistrico na sedaj že tradicijonalen postanek za sladoled. Med sladkanjem so na pomoč pri panoramski fotografiji priskočili gasilci iz PGD Ilirska Bistrica.

Po fotografiranju so se najbolj pogumni lahko dvignili v košari gasilske lestve vse do 32 metrov visoko. Drugi del poti je vodil do Pivke v Park vojaške zgodovine v Pivki. Tam je sledilo za vse udeležence eno veliko presenečenje, parkirali so namreč kar na muzejski ploščadi med njihovimi XXL eksponati in na novo definirali velikost le teh. Namreč na njej so stale vse Alfe. Po zaključenem ogledu je pot peljala skozi Pivko nazaj v Knežak na zasluženo kosilo. Za zaključek programa je sledila še podelitev zahval in vabilo na jubilejni 10. Alfafest Brkini naslednje leto.

ČASI
Krogov
Hitrost
Interval
Zaostanek
Čas
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija