Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Dvojno sobotno japonsko slavje

Moto3 Assen - Kvalifikacije
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.06.2022 13:50

Tudi okrevanje po poškodbi ni ustavilo Ayume Sasakija na poti do drugega pola v karieri.

Matic Kovačič

Na kvalifikacijah razreda Moto3 si je najboljši štartni položaj pred jutrišnjo dirko uspel zagotoviti japonski dirkač Husqvarne Ayumu Sasaki, ki sicer še vedno okreva po zlomu ključnice, na drugem mestu je zaključil njegov rojak in dirkač ekipe Leopard Honda Tatsuki Suzuki, zadnje mesto v prvi vrsti pa si je zagotovil zmagovalec zadnje dirke Izan Guevara iz ekipe GasGas.

Še en mladi Španec David Munoz je navdušil s četrtim mestom in uvrstitvijo v drugo štartno vrsto, kjer bosta ob njem dirko začela še izkušena Dennis Foggia in Jaume Masia, medtem ko bodo tretjo štartno vrsto tvorili dirkač ekipe Tech3 Adrian Fernandez, dirkač ekipe Sic58 Lorenzo Fellon in dirkač ekipe Prustel Xavi Artigas.

Avstralec Joel Kelso, izkušeni Škot John McPhee in španski novinec bodo dirko začeli iz četrte vrste, iz pete pa tretji Japonec v razredu Ryusei Yamanaka ter italijanska dirkača Stefano Nepa in Andrea Migno. Šesto štartno vrsto bodo sestavljali italijanski dirkač Riccardo Rossi, turški dirkač Deniz Oncu in drugi dirkač ekipe GasGas Sergio Garcia.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija