Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Bagnaia ni čisto sproščen

Pred finalom
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.11.2022 22:21

Kljub velikemu vodstvu 23 točk pred finalom v Valenciji, Francesco Bagnaia priznava, da ni sproščen.

Artur Švarc

Bagnaia pove, da še vedno obstaja možnost, da Quartararo sname naslov prvaka ta vikend, čeprav mora za to zmagati. Italijan je dobil zadnjo dirko v Maleziji, a Quartararo se je pobral z 12. na tretje mesto in pustil vrata priprta vse do konca. Na vprašanje, če je bolj sproščen potem, ko je povečal prednost v Maleziji, je Bagnaia odgovoril: "Ne, po pravici povedano. Še vedno je možnost, zato moram pritiskati do konca."

"Zelo bo pomembno, da bom odpeljal inteligentno. Res je, da sem v boljšem položaju kot Fabio, a delo moramo najprej dokončati. Šteje le popolna koncentracija, skušam se osredotočati na vikend kot vedno, skušal bom zbrati maksimalno število točk."

Bagnaia je lani zmagal v Valenciji, medtem ko sta bila Jorge Martin in Jack Miller druga in tretja za popoln uspeh Ducatija. Bagnaia meni, da je steza dobra za njihov motocikel, a da je MotoGP poln presenečenj.

"Ta steza nam precej ustreza. Letošnji motocikel je zelo konkurenčen, ko gre za vodljivost, od lani smo precej napredovali. A vemo, da je MotoGP poln presenečenj in se lahko zgodi marsikaj. Delo bom opravil kot vedno in se boril za vrh, če se bo dalo."

V Valenciji ga bo podpiral tudi Valentino Rossi.

"Super je, da bom imel ta vikend ob sebi Rossija, pa tudi za ostale fante iz akademije. Zelo dobro pozna situacijo, ve, kako se počutim ta hip in njegova prisotnost mi bo v veliko pomoč."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Dež04.11.2022 16:38
Kakšno jamranje? Ne bi bil presenečen, če se bo zavalil že na začetku dirke.
aichi05.11.2022 03:28
Kekec pač... sam tud če se zrola, mora stric 4taro zmagat!
© Copyright 1999-2023 Avtomanija