Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Verstappen prevzema krmilo

Peetk - 2. trening
Verstappen prevzema krmilo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.11.2022 16:21

Na drugem treningu je bil najhitrejši aktualni svetovni prvak, preostali dve mesti pri vrhu pa sta ostali enaki prvemu treningu.

Artur Švarc

V drugo Mercedesa nista več uspela slediti tempu Verstappna, Russell je zaostal za tri desetinke, Hamilton pa šest. Med njiju se je vrinil še Leclerc. Drugi trening je bil posvečen v glavnem simulacijam dirke, saj so pogoji enaki kot na nedeljski dirki, zato smo gledali več dolgih stintov. Tempo kaže, da sta na vrhu Mercedes in Red Bull, Ferrariju pa tudi tu že zmanjkuje sape. Tudi druga voznika Red Bulla in Ferrarija, Perez in Sainz, sta zaostala sedem in osem desetink na petem in šestem mestu, potem pa sledi dvojica Ocon - Alonso, ki ju je ločilo le pet tisočink. Deveti čas je na svoji zadnji dirki za McLaren postavil Ricciardo, Deseterico pa zaključuje Bottas.

ČASI
Krogov
Hitrost
Interval
Zaostanek
Čas
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija