Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Policijska elektrika za varne predelave

Schnitzer BMW i4
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
05.12.2022 23:57

Nemška policija ne lovi prehitrih voznikov z električnimi i4, je pa zato Schnitzer enega naredil za osveščanje varnih predelav.

Artur Švarc Schnitzer

Kot del kampanije Tune it! Safe! 2022/2023 tudi i4, odet v policijske barve, sledi prejšnjemu projektu, M240i, ki je te dni razstavljen na tuning sejmu v Essnu. i4 ima avtentične modre in rumene oznake z napisom Polizei na vratih, pokrovu motorja in zadnjem odbijaču, luči na strehi pa je prispevala Hella. Zunanja podoba je v bistvu Foliatecova folija, šipe pa je zatemnil SecurLux.

Schnitzer je poskrbel za vse ostalo, kar se tiče aerodinamike in primernega okrasja kot so spojlerji, vse je homolgirano in legalno. S športnimi vzmetmi so avto znižali za 2 centimetra spredaj in 2,5 centimetra zadaj, izboljšana pa je tudi lega. Avto je obut v Hankookove S1 Evo 3 gume z merami 255/35 spredaj in 265/35 zadaj. Schnitzer je začinil tudi notranjost, dodali so aluminijaste stopalke in oporo za nogo, aluminijasti iDrive kontroler in aluminijasto držalo za ključ. Pogona se niso dotikali.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija