Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Z imenom Schumacher ni bilo lahko

Gunther Steiner
Z imenom Schumacher ni bilo lahko
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
12.03.2023 21:20

Mick Schumacher je ob koncu lanske sezone zapustil Haas in je zdaj Mercedesov rezervni dirkač. Njegov nekdanji šef ekipe Gunther Steiner je povedal, da ni bilo vedno enostavno sodelovati s članom rodbine Schumacher.

Urša Prosenjak

Steiner je znan po svoji neposrednosti in odkritodti. V nedavnem intervjuju je tako podrobno in brez dlake na jeziku opisal svoje sodelovanje z nekdanjim dirkačem.

»Pogovoril sem se z Mickom in mu povedal, da moramo ekipo ponesti na višji nivo z izkušenim dirkačem,« je povzel težak pogovor, v katerem je mlademu Schumacherju povedal, da ga bo zamenjal rojak Nico Hulkenberg. »To je del moje službe. Ni prijetno, tega ne počnem rad, vendar moramo ostati profesionalni.« Priznava pa, da so z nekom, ki se piše Schumacher, takšne stvari še težje.

»Lahko si predstavljate, da s Schumacherjem ne more biti enostavno. Vendar je zadevo prenesel kot odrasel. Seveda ni bil vesel, vendar so mu bile stvari že pred tem jasne. Pameten fant je. Imel je dve leti, v katerih nismo dosegli tega, kar smo želeli in morali smo nekaj spremeniti. Ni imelo smisla brcati mrtvega konja.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Mario8413.03.2023 22:07
Po drugi strani, da ni prišlo do vojne, bi zdaj že tretje leto imeli iste dirkače.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija