Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Spielberg ostaja na koledarju do leta 2027

Uradno
Spielberg ostaja na koledarju do leta 2027
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
16.03.2023 01:29

Avstrijska dirka, ki je v zadnjem času zelo priljubljena tako pri dirkačih kot tudi pri navijačih, bo ostala na koledarju vsaj še štiri leta.

Urša Prosenjak

Dirka v Avstriji se je na koledar vrnila leta 2014 in je vse od takrat izjemno priljubljena. Pogodba med Formulo 1 in dirkališčem Red Bull Ring v Spielbergu je bila sklenjena do konca leta 2023, zdaj pa so jo obnovili in podaljšali do leta 2027.

Stefano Domenicali je ob tem poudaril na predanost in trdo delo vseh na dirkališču: »Zahvaljujem se vsem, ki so zaslužni za to podaljšanje pogodbe, posebej organizatorju in Red Bullu. Rad bi se tudi poklonil spominu na Dietricha Mateschitza in njegovi ljubezni, strasti in viziji, ki jo je prinesel v Formulo 1 in ki je zagotovila uspeh dogodka ter vzpodbudila izjemno navdušenje nad našim športom v Avstriji in drugod po svetu.«

»Ponosni smo na partnerstvo s Formulo 1 in veseli smo, da bomo gostili najvišji razred motošporta še štiri leta,« je povedal Enrich Wolf, direktor podjetja Projekt Spielberg.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija