Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Morda čas za odhod

Toto Wolff
Morda čas za odhod
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.03.2023 21:41

Šef Mercedesa je namignil, da bi Hamilton morda moral pogledati drugam za zmagovalni avto, če jim ne bo uspelo obrniti padanja.

Artur Švarc HB Press

Sedemkratni svetovni prvak je lani prvič ostal brez ene same zmage v sezoni. Čeprav se  je Mercedesova forma proti koncu leta izboljšala, vključno z zmago Russella v Braziliji, se optimizem ni potrdil na začetku letošnje sezone. Hamilton ni nikoli skrival želje po rekordnem osmem naslovu prvaka, a pri 38 letih se mu čas izteka. Wolff meni, da bi morda moral poiskati novo okolje.

"Je v fazi kariere, kjer si popolnoma zaupamo, stkali smo odlično vez in nimamo razloga, da bi dvomili drug v drugega, čeprav so težki časi."

"Zelo lepo bi bilo, če bi lahko nehali tavati v temi in prišli do boljših predstav."

"A kot dirkač, če želi osvojiti še en naslov, mora imeti dober avto. In če mi ne moremo zagotoviti, da mu bomo to lahko dali v naslednjih letih, potem bi se morda moral ozreti naokrog."

"Ne verjamem, da ta hip to že počne, ne bo pa me čudilo, če se bo to zgodilo čez leto ali dve."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RR_0118.03.2023 03:07
kamot pri RBullu ven dajo Pereza in bo morda ob Maxovem odstopu prišel do zmage
ripmork18.03.2023 09:51
Da bi ga ob Max-a posadili, kar težko verjamem :) AM je zaseden, Ferrari prav tako (pa še svoje probleme imajo)... zna bit, da je še najbolj zihr varianta potrpet v Mercedesu in upat na preobrat. Je res, da so ubrali napačno smer pri razvoju in kot RB izgubili nekaj osebja, sam v osnovi je pa to še vedno zelo močna ekipa (+ Allison se vrača).
© Copyright 1999-2023 Avtomanija