Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Fernando Alonso ne ve, kje so

Aston Martin
Fernando Alonso ne ve, kje so
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.03.2023 21:51

Španec je po koncu dneva povedal, da se mu ne sanja, kje se njihov dirkalnik nahaja po moči.

Artur Švarc HB Press

Alonso je drugi trening pod lučmi končal na drugem mestu, kar še naprej potrjuje, da so Zeleni zagotovo druga najboljša ekipa in prvo presenečenje nove sezone. A glede na to, kako se lahko časi spremenijo med petkom in soboto, je Alonso opozoril.

"V Bahrajnu smo bili v petek prvi in potem na kvalifikacijah peti, šesti."

"Nikoli ne veš, kakšna je tvoja prava moč, dokler ne prideš do kvalifikacij. Danes smo testirali to, kar smo hoteli. Uravnoteženost še vedno ni idealna, zato bomo nocoj še malo spreminjali stvari in upam, da bo jutri boljši dan."

Ferrari je bil danes neopazen, Alonsu pa so za vrat dihali Mercedesa in oba roza dirkalnika. Na vprašanje, kje se nahaja pred kvalifikacijami, je dvakratni svetovni prvak povedal: "Nimam pojma! Vozil bom avto v kvalifikacijah in videl, kje bom."

"Veliko je treningov na dirkah, veliko je predaha med dirkami, veliko je podatkov za analizo in veliko je predvidevanj in ocen za medije - to je najlepša stvar v F1."

"A za nas dirkače je težko karkoli predvidevati po treningih."

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork18.03.2023 09:35
Kolikor sem gledal primerjave med Jeddo in Bahrajnom, je tu asfalt veliko bolj gladek (novejši), predvsem pa je manj hitrih ovinkov, (donwforce in obraba nista tako ključna) - Mercedes zna imet dobre šanse ta vikend.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija