Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Ferrari bo na stopničkah

Frederic Vasseur
Ferrari bo na stopničkah
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.03.2023 21:34

Po uspešnih kvalifikacijah za Ferrari pričakuje Frederic Vasseur tudi uspešno dirko.

Urša Prosenjak HB Press

»Charlesu je šlo zelo dobro, Carlos je imel nekoliko več težav,« je povzel. V nedeljo želijo zbrati čimveč točk, obenem pa morajo paziti tudi na motor. Vseeno so cilj stopničke. »Ko dosežeš v kvalifikacijah drugi najboljši čas, pričakuješ, da boš na koncu na stopničkah. Džeda je vsaj na papirju steza, kjer je prehitevanje izredno enostavno, hkrati pa je tudi nenavadna steza zaradi možnosti DRS in strategije.«

Za Ferrari bo pomembna tudi stopnja obrabe gum. V Bahrajnu sta Leclerc in Sainz hitro in precej močno zdelala gume, zaradi česar se nista mogla zares spopasti s konkurenco.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rsroki18.03.2023 23:58
...mislim da ne bo nič iz tega, razen če bo kakšen čuden splet okoliščin..še vedno imajo preveliko obrabo gum, ki je od lani niso rešili..sem v začetku mislil da je Mercedes zelo prizanesljiv do gum..pa ni...tudi v tem segmentu sta naboljša RB in Aston Martin..vsaj tako kaže po prvi driki.
RR_0119.03.2023 10:34
Pobožne želje
© Copyright 1999-2023 Avtomanija