Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Vasseur želi odgovore

Ferrari
Vasseur želi odgovore
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.03.2023 23:42

Ferrarijeve težave se nadaljujejo in Frederic Vasseur išče odgovore.

Urša Prosenjak HB Press

Italijanska ekipa se mukoma trudi, da bi bila vsaj druga najhitrejša. V dveh dirkah je Charles Leclerc, lanskoletni drugouvrščeni v prvenstvu, zbral komaj šest točk. V Džedi se je z 12. mesta na startu sicer uspel povzpeti do cilja na sedmem mestu.

Po lanskih težavah s strategijo je z letošnjo sezono vajeti prevzel Frederic Vasseur, ki se je zavedal, da je pred njim hud izziv. Prvi dve neuspešni letošnji dirki tako sicer ne moreta biti njegova krivda, vendar pa je on tisti, ki mrzlično išče rešitve.

»Pri mojem delu je najtežje po dirkah, kot je bila ta, razumeti, kaj je šlo dobro in kaj ne. Imamo nekaj dobrih strani, vendar moramo izboljšati zanesljivost. S prvim stintom smo lahko zadovoljni, a odločilen je bil zadnji stint, v katerem nismo imeli hitrosti. Zdaj moramo ugotoviti, zakaj naš nastop ni optimalen in pri tem ne gre za upravljanje z gumami,« je po dirki povedal Vasseur.

Ferrari je trenutno četrti v prvenstvu. »Sami s sabo moramo biti pošteni in si priznati, da naša hitrost ni bila takšna, kot smo pričakovali,« zaključuje novi vodja ekipe Ferrari.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RR_0120.03.2023 06:14
Se mi zdi, da je bila lanska sezona po kvaliteti Ferrarijevega bolida najboljša, takšnega avta ne bodo imeli več. Od zdaj gre le še navzdol. Težko bodo letos drugi v prvenstvu, Mercedes bo potrebno premagati kar bo pa čez celo sezono težko, morda bo AM padel v formi, ampak AMG se bo dvignil
WrongWorld20.03.2023 11:01
rr, tvoje izjave o mercedesu so preoptimistične. predaleč so da bi se kosali z red bullom, dovolj blizu so pa za vse ostale. drugo mesto bo z raznimi izboljšavami njihovo. na prvem ostaja tudi letos red bull. mogoče prehitevam ampak sam tako ocenjujem.
hubertfast20.03.2023 11:44
Tudi z neomejenim budget capom bi bilo RB težko ujeti. Naj v pravilnik doda, da bi tudi letna poraba bila dovoljena, recimo da ima zadnji na voljo 20 milijonov več, ostali pa vmes. Haas jih bo lahko imel zopet 6 na pitwallu :)
RR_0120.03.2023 13:38
Wrongworld govorim da za drugo mesto bo treba premagati Mercedes , za prvo tako vemo da je gladko redbull. Govorim da težko bo Ferrari pariral Mercedesu čez celosezono za drugo mesto.AM bo čez sezono zagotovo padel v formi
WrongWorld20.03.2023 14:54
no lepo da se razumeva RR :)
etilometer20.03.2023 14:59
Ne samo ferrari vsi so v kurcu v primerjavi z red Bullom f2 bolidi po hitrosti. Jaz pa ne verjamem več v Mercedes, da bi lahko drastično izboljšali avto prevec ljudi je šlo tudi Hamilton ni več to kar je bil . Med Martinom mercedesom in ferrsri za 2 mesti zna biti zanimivo.
hubertfast21.03.2023 11:26
Impresiven pogled iz zraka je bil kako je Max v eni kombinaciji ovinkov in ravnine v mogoče kilometru in pol dobil cca 100-200m proti enemu Ferrariju. Dejansko je prehiteval z lahkoto. RB je letos res izjemno kompleten bolid. Tako kot svoj čas pri Mercedesu bi tudi drugi šofer bil z njim prvak. Bomo videli kaj bo drugo leto?
hubertfast21.03.2023 11:31
Videli smo tudi frustracije Čarlija, ni mogel ujeti Karlija. Swapa z Hamiltonom seveda ne bo. Bo pa trpljenje.
RR_0121.03.2023 14:28
Tole si pa dobr povedal Čarli in Karli ????. Sainz je tudi eden od dirkačev , ko je v F1 , ampak nikoli ne bo mogel biti prvak. Prvo avta ni, drugo pa je preslab
© Copyright 1999-2023 Avtomanija