Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Po dveh dirkah sezone menjave v McLarnu

McLaren
 Po dveh dirkah sezone menjave v McLarnu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
23.03.2023 17:47

V McLarnu so po izjemno slabem začetku letošnje sezone začele padati glave. Moštvo je moral zapustiti tehnični direktor, James Key.

Milan Klemenc

Izjemno slab začetek sezone je botroval, da so se pri McLarnu odločili, da spremenijo način vodenja tehničnega dela ekipe, Ukinili so mesto izvršnega tehničnega direktorja ter vzpostavili tehnično-izvršno ekipo, ki bo sestavljena iz treh novih specializiranih oddelkov, ki bodo neposredno poročali šefu ekipe Andrei Stelli. Nove prestrukturirane oddelke bodo vodili Peter Prodromou kot tehnični direktor za aerodinamiko, David Sanchez, ki se po desetletju pri Ferrariju vrača k McLarnu in bo tehnični direktor za koncept in zmogljivost avtomobilov ter se bo ekipi pridružil 1. januarja 2024 in Neil Houldey, ki je napredoval na novo ustvarjeno mesto tehničnega direktorja za inženiring in oblikovanje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh23.03.2023 20:21
Obviously he wasn't the KEY to succsess :D :D :D
dbench24.03.2023 11:02
Mislim da ne glede na mizerijo v začetku sezone, ni vse tako črno. Če ne drugo so že vnaprej vedeli kje imajo težave, da niso še dokončali vsega in da bo začetek sezone sigurno slab. Večji paket nadgradenj prihaja v Bakuju in pričakovati je dvig forme. Zasledil sem tudi da naj bi kmalu začeli uporabljat nov zračni tunel in simulator. Pravzaprav so na prvih dveh dirkah imeli tudi kup smole. Vsaj jamrajo ne kot Mercedes, ki je z Astonom izenačen 2. na lestvici pa je cela panika. :)
RedNige525.03.2023 13:35
Po domače povedano se grejo slovensko folkloro: namesto enega šefa več šefov, ki vsak "ne"delajo v svojo smer, fajn kasirajo in na koncu ni iz vsega nič. Potem pridejo še razni svetovalci, managerji in podobni paraziti in na koncu firma poklekne in propade
© Copyright 1999-2023 Avtomanija