Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Pri Red Bullu ni prostora za Hamiltona

Christian Horner
Pri Red Bullu ni prostora za Hamiltona
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.03.2023 00:47

Ob trajajočih težavah Mercedesa so vse glasnejša ugibanja, kako dolgo bo Lewis Hamilton še vztrajal z ekipo in kam bi se utegnil ozirati v prihodnosti. Christian Horner je že povedal, da pri Red Bullu zanj ni prostora.

Urša Prosenjak HB Press

Vodja ekipe Red Bull Racing je zadovoljen s svojima trenutnima dirkačema. »Kar je Lewis dosegel v Formuli 1, je izjemno, a smo zadovoljni z dirkačema, ki sta trenutno v naši ekipi. Zavezana sta k sodelovanju ne le to, pač pa tudi naslednjo sezono. Ne vidim, kam bi lahko umestili Lewisa. Sem pa prepričan, da bodo pri Mercedesu rešili težave. Nismo jih še odpisali,« pojasnjuje Horner.

Razlika med Red Bullom in ostalimi ekipami je ob začetku sezone velika, toda Horner pričakuje, da se bo sčasoma zmanjšala. »Pravila so še vedno razmeroma nova, pričakujem, da se bodo razlike med ekipami postopno precej zmanjšale. Zato moramo kovati železo, dokler je vroče in dokler je naš dirkalnik konkurenčen.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
F1_tom24.03.2023 08:23
Maxa bodo izžel do konca, kot so fetla. To je njihov MO
majkinotrajt24.03.2023 20:25
lojz pa že po dveh sezonah puško v koruzo?? kaj naj pol alonso reče? hulkenberg? norris? russel?
pobunjenik24.03.2023 20:46
Nič ne bodo Maxa izželi, saj dirka zase in za svoje naslove prvaka. Lewis pa se je že izpel in naj Mercedes razmišlja o cenejšem mladem dirkaču in stran vržen denar, ki ga dajejo LHju, naj rajši bolj pametno porabijo za razvoj.
mitja7725.03.2023 18:49
ko dirkač enkrat zavoha zmage in redno osvaja naslove 3x, 4x, 5x......takreat ga že ena sama sezona neuspehov stane kariere, to se je že velikokrat pokazalo......
duss26.03.2023 10:11
Bi se kar strinjal. Pa se dirkači tega ne zavedajo in mislijo, da so (še) boljši kot dejansko so in postanejo preveč "požrešni" in ne znajo odnehat pravi čas. Vsaj zame se je vsa fama okrog najboljšega vseh časov lansko leto razblinila kot milni mehurček. Ravno tako ima Schumijev povratek slab priokus. Na drugi strani pa spoštujem Alonsa bistveno bistveno bolj kot kadarkoli prej.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija