Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Znana je cena za zadnjega Renaulta z oznako RS

Novo v Sloveniji
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.03.2023 10:15

Izdelali jih bodo le 1976, zato tisti, ki želite biti del te bogate dediščine, se hitro odpravite do prvega RS specialista pri nas in oddajte svoje naročilo.

Peter Pirkovič Renault

Januarja so pri Renaultu razkrili prve fotografije Megana RS Ultime, izdelanega kot zadnje slovo športnega oddelka, ki danes formalno ne obstaja več. Nasledil ga je Alpine. Kakorkoli že, tu je zadnja priložnost, da tega v zadnji omejeni seriji še zapeljete v svojo garažo. Za evropske kupce je Megane RS Ultime na voljo le z dvosklopčnim EDC menjalnikom, ki je povezan z navitim 1,8-litrskim turbo motorjem z 221 kilovati in 420 Nm navora. Omeniti velja, da je ta že v osnovi opremljen z znižanim in športno nastavljenim podvozjem Cup, ima vgrajen mehanski diferencial Torsen, serijski pa je tudi sistem krmiljenja zadnjih koles. Iz cenika je razvidno, da si uporabnik dodatno lahko omisli še projekcijo podatkov na vetrobransko steklo, 19-palčna platišča Fuji, Recaro športne sedeže v alkantari, panoramsko strešno okno in nekaj različnih barv zunanjosti. Začetna cena zanj znaša 48.990 evrov. Cenik objavljamo v priponki.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
milky24.03.2023 12:29
Hahahahaha 50 tisoč EUR za avto, ki ga niso uspeli prodajati za 35 tisoč. So pa res marketinški geniji tile pri Renault Slovenija. Ko bi vsaj avto bil nekaj posebnega kot je bil R26R ali Trophy
7even7724.03.2023 12:55
Pa saj, tako "neposeben" niti ni. Ampak cenovno je pa stvar res nekoliko hecna - avtomobil, ki je nekako solidno motoriziran in opremljen celo cenejši od recimo Golfa GTI, si lahko prodajnih številk - in sploh karizme - slednjega še naprej samo potihem želi. Pa najsi bo kot (kmalu nekdanji) izdelek (zdaj že nekdanjega) Renault Sporta ali nekoč morda Alpinea.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija