Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Pogrešam Nikija Laudo

Toto Wolff
Pogrešam Nikija Laudo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.03.2023 04:48

Mercedes preživlja težko obdobje. Po lanski neuspešni sezoni se obeta letos enaka. Toto Wolff priznava, da v teh težkih časih pogreša Nikija Laudo.

Urša Prosenjak

Lauda se je leta 2012 pridružil Mercedesu in med drugim v ekipo pripeljal Lewisa Hamiltona. Od smrti trikratnega šampiona leta 2019 ima ekipa na dirkalniku v njegov spomin rdečo zvezdo. V težkem obdobju, kot je trenutno, se praznina, ki jo je pustil za sabo, v ekipi občuti še bolj.

»Razmišljam, kaj bi Niki rekel, kako bi urejal stvari,« je povedal Toto Wolff. »Dobro sva sodelovala v smislu, da te poenostavljanje lahko pripelje naravnost do želenih rezultatov.«

Po slabem začetku ekipa prilagaja svoje cilje za preostanek sezone. »Seveda si želimo zmagati na vsaki dirki, a to ni realističen cilj. Oprijemljivejši cilj je z razumevanjem, ki ga imamo zdaj, z naslednjimi nadgradnjami zmanjšati primanjkljaj v našem nastopu, saj zdaj vemo, v katero smer moramo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija