Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Brezplačne vstopnice za influencerje

Las Vegas
Brezplačne vstopnice za influencerje
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.03.2023 10:57

Prihajajoča dirka v Mestu greha še naprej buri duhove, nenavadnosti v zvezi z dogodkom pa se kar ne nehajo. Za najnovejše je poskrbel lokalni turistični urad.

Urša Prosenjak

Turistična organizacija The Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA) je kupila za 7 milijonov dolarjev vstopnic za ogled letošnje dirke Formule 1 v Las Vegasu. Vstopnice v vrednosti 2,8 milijona dolarjev bodo preprodali, preostale pa bodo razdelili brezplačno. A ne revnejšim prebivalcem Las Vegasa, kar bi morda kdo pomislil, pač pa organizacijam in posameznikom, ki promovirajo lokalni turizem in bodo zagotovili njegov nadaljnji razvoj.

 Prejemniki brezplačnih vstopnic bodo tako lahko potovalni agentje ali influencerji, ki bodo s svojimi sledilci delili pozitivne zgodbe o Las Vegasu. V vsakem primeru so to ljudje, ki bi vstopnice zlahka kupili tudi po zasoljenih cenah, kot jih ponuja organizator. Nad odločitvijo turistične organizacije LVCVA so zato presenečeni tako mediji kot tudi tamkajšnji prebivalci.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
König29.03.2023 13:29
No to glih ni tako nenavadna poteza, ampak novodobni marketing. Ne gre za to, ali bi si ti ljudje lahko sami kupili vstopnice, ampak se danes marketingarji čisto resno lotevajo oglaševanja na takšen način, ker ima očitno nek učinek, verjetno že večji kot TV, radijski in tiskani oglasi. To so dejansko zelo premišljene zadeve, čeprav imajo ti t.i. influencerji v javnosti zelo negativno konotacijo
matt029.03.2023 17:36
Tudi Massa ima brezplačno sezonsko, pa recimo Paul Di Resta tudi, oba verjetno z denarjem, da bi si jo lahko kupila kot ostali revnejši Bakujevci in Las Vegaščani :D vsi športni (in drugi) dogodki imajo vkalkuliran delaž vstopnic za namen promocije, ne vem, zakaj je Las Vegas izpostavljen
hubertfast29.03.2023 19:50
Lepo v članku piše, da bodo ti influencerji delili pozitivne zgodbe. Seveda jim bodo negativne prigode prepovedane za objavo. Tega bo skoraj nič. Jaz sem ziher, če bi recimo meni in Aichiju, ki sva znana strokovnjaka dali karte zastonj, da ne bi pljuvala v lastno skledo.
matt029.03.2023 20:40
Če bi tebi dali karto, bi verjetno pričakovali tudi objektivne ter strokovne kritike. Kot strokovnjak se verjetno ne moreš blamirati in lagati, influencerji pa to niso
© Copyright 1999-2023 Avtomanija