Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Brad Pitt bo na Silverstonu vozil Mercedesov dirkalnik

Film
Brad Pitt bo na Silverstonu vozil Mercedesov dirkalnik
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.05.2023 00:49

Že nekaj časa je znano, da bodo letos v času dirke v Silverstonu snemali tudi kadre za nov film o Formuli 1. Zdaj je potrjeno tudi, da bo glavni igralec vozil pravi dirkalnik.

Urša Prosenjak

Brad Pitt bo med silverstonskim vikendom vozil pravi dirkalnik Formule 1. Natančneje, gre za predelan dirkalnik Formule 2, ki ga že nekaj časa pripravlja Mercedes. Pri nastanku filma sodeluje tudi Lewis Hamilton, ki je nad projektom navdušen: »Imamo res imenitno in raznoliko igralsko zasedbo. Moja naloga je, da poskrbim, da bo film čim bolj avtentičen in da bodo to prepoznali tudi gledalci ter dobili pogled na dirkanje z drugačne perspektive, kot to spremljajo po televiziji.«

Pitt bo vozil svoj predelani dirkalnik po stezi takrat, ko na njej ne bo nikogar drugega. Je pa novica sprožila val odzivov na tviterju, med drugim se je oglasil Colton Herta, ki se je pošalil, da bo Brad Pitt dobil superlicenco prej kot on sam.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Mansell07.05.2023 20:31
LOL. pod čelado bi lahko bil kdorkoli, ki zna vozit. Bjondo si bo še kaj naredil.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija