Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Šest novih tribun v Imoli

Priprave
Šest novih tribun v Imoli
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.05.2023 01:31

V Imoli potekajo intenzivne priprave na dirko Formule 1, ki bo na sporedu čez dva tedna. Regijo je pred dnevi prizadelo neurje, kar pa ne bo vplivalo na dogodek.

Urša Prosenjak

Vstopnice so zdaj obiskovalcem na voljo s popustom, vendar organizator pojasnjuje, da vzrok za to ni domnevno nizka dosedanja prodaja. Nasprotno, kapaciteto bodo z običajnih 78.000 mest celo povečali na 90.000. »Postavili smo 6 novih tribun, prepričani smo, da bomo razprodani in želimo zagotoviti dovolj prostora, kjer bodo navijači lahko v soboto v živo spremljali nov format,« je povedal predstavnik za stike z javnostjo.

V Imoli bo namreč prvič preizkušen nov format kvalifikacij, kjer bodo v Q1 uporabljene trde gume, v Q2 srednje in v Q3 mehke.

Pred dnevi je regijo Emilia-Romagna prizadelo močno neurje, zaradi katerega so morali evakuirati tudi nekaj prebivalcev Imole. Vendar pa vreme ne bo vplivalo na dirko. »K sreči neurje ni pošokdovalo dirkališča in ni zmotilo naših priprav,« je še sporočil organizator.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija