Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

V kvalifikacijah smo dobri, na dirki pa se mučimo

Charles Leclerc
V kvalifikacijah smo dobri, na dirki pa se mučimo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
08.05.2023 00:27

Charles Leclerc je dirko v Miamiju začel in končal na sedmem mestu in s tem zaokrožil še en vikend razočaranja za Ferrari.

Urša Prosenjak HB Press

Na dirki je bilo več kot očitno, da Ferrari nima tempa na dolge proge, kar je pomembna lekcija, za katero Leclerc meni, da se jo mora ekipa naučiti.

»V kvalifikacijah smo konkurenčni, na dirki pa se mučimo. Veliko dela nas še čaka. Mercedes je hiter, Aston Martin je hiter in tudi Alpine ni slab,« je povedal po dirki. »Naš maneverski prostor je zelo majhen. Karkoli poskušamo, so ogromne posledice. Če se na enem koncu obrestuje, se na drugem maščuje. Tako ne moremo zaupati dirkalniku. Trenutno nam predvsem manjka doslednosti.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RR_0108.05.2023 08:55
Proti Mercedesu tekom sezone nimajo možnosti da bi bili pred njimi na koncu , že zdaj so na dirkah slabši . Tisti ki podpiše za Ferrari ima zagotovljen neuspeh, edino hvali se lahko da je pa vozil za rdeče to je pa Tut vse
majkinotrajt08.05.2023 09:13
ja ni kaj.... kmalu bo 20 let od zadnjega naslova za ferrari
autogeek08.05.2023 09:36
V bistvu je za nas gledalce kar fino, ker si so tako blizu in ena napačna mini nastavitev pomeni mesto ali dve nazaj.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija