Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Čas za Veliko srečanje Alfistov

Dogodki
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.05.2023 22:33

Leto je naokrog in zadnji vikend maja se bo spet odvil največji slovenski Alfa Romeo dogodek zadnjih let.

Uredništvo
Alfa klub vse ljubitelje znamke vabi v soboto 27. in v nedeljo 28. maja na letališče Lesce, kjer bodo poleg rednega programa dogodka praznovali tudi 20-letnico obstoja društva.
 
Sobotni del dogodka je napolnjen z zanimivim in zabavnih programom, ki vključuje bogat srečelov, spretnostno in drag vožnjo na letališki pisti (obvezne prijave do 19. maja), družaben program s praktičnimi nagradnimi igrami, živo glasbo v večernih urah in brezplačno možnost kempiranja na površini.
Pripravljen je tudi bogat program za animacijo najmlajših alfistov ter presenečenje takoj po uradni otvoritvi dogodka.
 
Nedeljski del bo obiskovalce srečanja zjutraj popeljal proti skakalnici v Planici, kjer se bodo  pogumni lahko spustili po najstrmejšem ziplineu na svetu (obvezne prijave do 19. maja). Dogodek nato uradno zaključen s kosilom v hotelu Špik v Gozd martuljku (obvezne prijave do 19. maja).
 
Več o programu dogodka si lahko preberete na spletni strani kluba https://alfa-klub.com/veliko-srecanje-alfistov/ ,kjer je tudi prijavnica dogodka.
 
Vstopnina dogodka znaša 5 € za člane kluba z vozilom Alfa Romeo, 10 € za ostale udeležence v vozilom Alfa Romeo in 3 € za udeležence brez vozila Alfa Romeo. Člani in udeleženci z vozilom prejmejo tudi spominsko plaketo in nalepko za vozilo.
 
V primeru vprašanj so vam na voljo na info@alfa-klub.com ali 040 375 808 (Matej Žagar).
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
avantime16.05.2023 09:29
https://www.facebook.com/events/512562560994672 Nas je "malo" manj pa vseeno lepo vabljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija