Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Trio Adijo v Sloveniji 16. junija

The Grand Tour
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.05.2023 22:58

Clarkson, May in Hammond so lani poleti snemali pot čez Srednjo Evropo in končali pri nas. Epizoda bo na sporedu čez en mesec.

Artur Švarc

Posebna epizoda, Erucocrash, bo na Amazonu na sporedu v petek 16. junija. Čeprav Amazon ni razkril scenarija, pa vemo, kaj bodo fantje vozili in vemo tudi, kje so bili, ko so bili v Sloveniji. Hammond bo za volanom Chevroleta SSR, Clarkson bo vozil japonsko čudo Mitsuoka La-Seyde, predelavo Nissana Silva S13 ali 180SX. James May se je odločil za nenavaden avto izpred skoraj sto let, v Ohiu narejen Crosley.

Eurocrash je zgodba o potovanju 2500 kilometrskem potovanju od Poljske do Slovenije, seveda čez Slovaško in Madžarsko. Vemo tudi, da je lani Hammond na snemanju na Poljskem na snemanju dirke razbil avto, potem ko je priletel v ograjo. Pri nas smo jih gledali na primer na Bledu. Doba treh možakarjev se sicer izteka, Amazon je sporočil, da novih oddaj, niti projektov s Clarksonom po 2024 ne bo. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija