Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Cunoda: Ljudje se trudijo najti hrano in zatočišče
Poplave
Cunoda: Ljudje se trudijo najti hrano in zatočišče
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.05.2023 04:15

Juki Cunoda je z ganljivim zapisom na tviterju pozval k pomoči prebivalcem regije Emilia-Romagna.

Urša Prosenjak HB Press

Večina dikačev Formule 1 živi precej oddaljeno od italijanske pokrajine Emilia-Romagna, Juki Cunoda pa že vse od svoje prve sezone prebiva na območju Faenze, kjer je dom ekipe AlphaTauri, zato je na lastne oči videl posledice uničujočih poplav.

Na tviterju je opisal dogajanje na območju, ki ga imenuje dom. Objavil je video in fotografijo ter zapisal: »Po strašni noči je mesto močno prizadeto: prah, blato in vonj po bencinu vsepovsod. Ljudje se trudijo najti hrano in zatočišče, potem ko so mnogi morali zapustiti svoje domove. Prosim, pomagajte, vsaka pomoč je dobrodošla.«

K svojemu tvitu je dodal še QR kodo za lažje doniranje denarja. Pomoč pri zbiranju sredstev je v imenu Formule 1 obljubil tudi Stefano Domenicali in dodal, da se bodo še posebej zavzeli za uslužbence AlphaTauri, katerih otroci so v neurju in poplavah izgubili vse.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija