Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Namesto Imole dve arhivski dirki in sedem dni brezplačne naročnine
Tolažilna nagrada
Namesto Imole dve arhivski dirki in sedem dni brezplačne naročnine
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.05.2023 23:24

Dirka v Imoli je odpovedana, kljub temu pa navijači ne bodo ostali popolnoma praznih rok.

Urša Prosenjak HB Press

Formula 1 bo vsaj nekaj dirkaškega vzdušja poskusila pričarati s predvajanjem dveh preteklih dirk na svojem uradnem YouTube kanalu. Na dan kvalifikacij bodo lahko navijači najprej spremljali dirko za Veliko nagrado San Marina iz leta 2005, ki je potekala v Imoli, na njej pa sta se pomerila Michael Schumacher and Fernando Alonso. Kasneje v soboto bodo predvajali še dirko v Imoli iz leta 2021, kjer sta se za zmago borila Lewis Hamilton z najboljšega startnega položaja in Max Verstappen s tretjega startnega mesta.

V nedeljo bodo navijači lahko na Twitchu spremljali virtualno dirko, kjer bo z ekipo Team Redline tekmoval tudi Verstappen.

F1TV je zaradi odpovedane dirke svojim naročnikom brezplačno podaljšala naročnino za sedem dni, o čemer so jih obvestili z elektronsko pošto, podaljšanje pa bo avtomatsko.

O morebitnem nadomestnem terminu za Imolo za zdaj ni govora, vendar pa je pogodba dirkališča podaljšana za dodatno leto, do leta 2026.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija