Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Posmehovanja Muska in Rimaca drug drugemu

Socialna omrežja
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.05.2023 13:13

Rimac Nevera je pred krtkim postavil kar 23 rekordov, med drugim tudi za pospešek od 0 do 60 milj na uro.

Artur Švarc

Ta znaša 1,74 sekunde, prav tako je odpeljal četrino milje ali 400 metrov s stoječim startom v 8,26 sekunde, kar je več kot sekundo bolje od Tesle Model S Plaid. Seveda je Rimac Nevera hiper športnik, ki stane 2,2 milijona, Model S Plaid pa v ZDA okoli 110 tisočakov. Zdaj, pred časom so pri Tesli napovedali, da bo novi Roadster najhitrejši avto na sevtu, vendar ga ni še niti na vidiku. Musk je na socialnih omrežjih poevdal, da bo Roadster, ki ga inženirji še razvijajo, morda v proizvodnji že naslednje leto, da pa ničesar ne obljublja.

Potem je sledilo vprašanje za Muska, če bo novi Roadster lahko izboljšal rekord Nevere v 0 - 60 mph, Musk pa je na Twitterju odgovoril le z LOL (laughing out loud).

Musk je v preteklosti sicer že omenjal neke posebne pakete SpaceX za Roadster s potisniki s hladilnim plinom, kar naj bi Roadsterju dalo nekaj dodatnega odriva. Tako naj bi Roadster s to opcijo do 60 mph poletel v samo 1,1 sekunde. Če bo to res, potem je ta LOL od MUska upraviečn.

No, ni bilo treba čakati dolog, da je Mate Rimac odgovoril z ROFL, kar pomeni, da se valja po tleh od smeha.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs21.05.2023 22:43
Hm... TOEFL?
shark91122.05.2023 11:40
Karkoli že pomeni oz.ima namen od Muska LOL in od Rimaca odgovor ROFL, oba bolje da bi bila tiho, ker tole oboje je na nivoju otroškega vrtca....
© Copyright 1999-2023 Avtomanija